De DaVinci Academie en De Slinger Hengelo slaan handen ineen

De DaVinci Academie is ‘funding partner’ van Stichting De Slinger Hengelo, een netwerk van bedrijven dat zich inzet voor maatschappelijke verbetering. De educatieve uitgeverij verbindt zich voor een periode van drie jaar als sponsor aan De Slinger en zal deze instelling voor minimaal drie jaar steunen met een jaarlijkse bijdrage van € 2.500,-. Beide partijen ondertekenden hiertoe woensdag 18 mei om 10 uur een overeenkomst.

Behalve het bieden van financiële steun wordt DaVinci ook trekker van een project in Hengelo, waarbij de onderwijsorganisatie samen met andere bedrijven ervoor wil zorgen dat minimaal vijf mensen die langdurig werkloos zijn, succesvol aan een baan worden geholpen.

Over Stichting De Slinger
Stichting De Slinger Hengelo matcht bedrijven met lokale, maatschappelijke organisaties die kennis, kunde, contacten en/of geld nodig hebben voor initiatieven gericht op het vergroten van de betrokkenheid in de buurt of wijk. Jaarlijks koppelt De Slinger zo’n 400 bedrijven en organisaties aan elkaar.  Het meest tastbaar gebeurt dat tijdens De Slingerbeurs, een evenement waarbij het spel op de effectenbeurs wordt nagebootst om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.