Heb je interesse in een online webinar? Vul dan onderstaand formulier in.

Onder het formulier kan je lezen hoe een andere school het webinar heeft ervaren.

We spreken je graag.

Aanmeldformulier online webinar

Getuigenis deelname webinar

Op 19 februari 2020 hebben wij de unieke ervaring gehad om op onze school, de Klimboom in Eindhoven, begeleiding vanuit DaVinci te krijgen via een Webinar. Omdat je afhankelijk bent van een stukje techniek, hadden we 15 minuten voor de start al alles gereed, aan beide kanten van de lijn. Alles werkte, dus het wachten was tot iedereen er klaar voor was. En dan lijkt het in eerste instantie heel ongemakkelijk. Sander kon ons zien en horen en andersom konden wij Sander zien en horen. Achteraf bleek dit helemaal niet zo ongemakkelijk te zijn. We hadden het zo georganiseerd, dat op het digibord de presentatie te zien was en op een laptop ernaast Sander. Er was een duidelijke focus op de presentatie, maar bij vragen was er ook daadwerkelijk interactie. Dat maakte het voor ons fijner. Net als de kinderen in een klas staken wij onze handen op als we vragen hadden, zo kon Sander makkelijker inspelen op vragen die er waren. Doordat de sessie zo intiem en op maat was gemaakt voor ons hebben we in korte tijd veel informatie gekregen en zijn daardoor vaardiger geworden in het voorbereiden van een thema.
We zijn door Sander enorm geholpen en willen DaVinci dan ook bedanken dat jullie mogelijkheid hebben gecreëerd om de Klimboom op deze manier te begeleiden. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Namens de leerkrachten van groep 3 en 4, Lieke Vrancken (Directeur) en René van Ballegooijen (i-Coach)

Online webinar ipv DaVinci dag voor basisschool leerkrachten

En dit zegt onze eigen Sander ervan:

Het was spannend om voor het eerst een echt Webinar te organiseren met een van onze scholen. We hebben van te voren de hulpvraag goed doorgenomen, zodat het programma op maat was. Ik vond het met name spannend of ik de groep goed genoeg kon bereiken en aanvoelen. Het is belangrijk om tijdens een training steeds te evalueren om het aanbod daarvan nog steeds passend is, hoe het aankomt bij de groep en eventueel aanpassingen te maken tijdens de uitvoering. Ik was heel benieuwd hoe dit digitaal te doen was, maar het is goed gelukt. Ik kijk terug op een mooi Webinar met een goede opbrengst voor de school en zeker ook voor onszelf. De evaluatie met René van de Klimboom in Eindhoven heeft weer nieuwe inzichten opgeleverd voor de organisatie van Webinars in de toekomst.