Wil je meer weten over de methode DaVinci? Wil je kennismaken met het DaVinci-team of wil je ervaringen delen met collegae?

Laat je inspireren: bezoek gratis een DaVinci-dag

Online webinar met videochat

We kunnen jou of jouw team een online webinar aanbieden waarbij we via videochat van alles kunnen laten zien en vertellen. Natuurlijk is daar ook ruimte voor vragen. Het maakt niet uit of je al met ons werkt, of nog aan het onderzoeken bent of je met ons wilt werken.

Heb je interesse in een online webinar? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Je kunt dag en dagdeel kiezen en aangeven waar jouw interesse ligt. Je hoort na aanmelding zo snel mogelijk wanneer jullie zijn ingepland.

Van basisschool collega’s horen wat ze doen? Of heb jij goede ideeën die je wilt delen? Wil je misschien met DaVinci werken en wil je ervaringen van andere scholen horen en nog meer lesmaterialen zien? Ervaren hoe dat is, werken vanuit verwondering?

Kom tot nieuwe inzichten en prikkel je professionaliteit tijdens een DaVinci-dag. Lees er hieronder meer over.

Ja, ik kom naar een DaVinci-dag

In elke regio komen we regelmatig langs. Klik op de plaats en datum van je keuze. Hiermee kom je op een invulpagina waar je je gegevens voor gratis inschrijving kunt achterlaten.

2020

DaVinci-dagen in het land

2021

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en een paar dagen voor de dag ontvang je alle praktische informatie zoals de routebeschrijving en het programma.

Hoe ziet een DaVinci-dag er uit?

DaVinci-dagen zijn een ware belevenis in een sfeer van plezier! Tijdens de dag vertellen we je alles wat je wilt weten over de DaVinci academie. De dag is opgedeeld in een aantal sessies. Welke sessies dit zijn hangt af van jouw behoefte. Kom je voor het eerst kennismaken met DaVinci dan zullen we je informeren over onze methode en met je delen waarom deze methode werkt. Werk je al langer met DaVinci en wil je je kennis vergroten dan kan je kiezen voor een training. Ook kan je ervoor kiezen om je ervaringen in intervisie-sessies te delen met alleen je eigen team of juist met onderwijsprofessionals van andere scholen. We sluiten de dag altijd feestelijk af met cocktail en mocktailshakende obers terwijl je je scheikundige kennis ophaalt.

Elke DaVinci-dag is anders, maar dit hebben ze allemaal in zich:

  • het duurt van 10.00 uur tot 17 uur
  • je gaat kennis delen met andere onderwijsprofessionals
  • we krijgen inspiratie van experts van onder andere universiteiten en hogescholen, bedrijfsleven, musea, (internationaal en nationaal) of andere samenwerkingspartners
  • we maken een koppeling vanuit onze thema’s naar natuur en cultuur
  • je krijgt nieuwe kennis en vaardigheden
  • je kunt kennismaken met DaVinci’s nieuwste onderwijsmaterialen

Het programma van de DaVinci-dag ziet er als volgt uit:

10.00 – 10.30  Inloop
10.30 – 11.00  Opening
11.00 – 12.00  Interactieve lezing over (inter-)nationale ontwikkelingen in het onderwijs
12.00 – 13.00 Ronde 1: Inspiratiesessie
13.00 – 13.45 Lunch & nieuwe materialen bekijken op de DaVinci-markt
13.45 – 14.45 Ronde 2: Inspiratiesessie of deel 1 van de training
15.00 – 16.00 Ronde 3: Inspiratiesessies of deel 2 van de training
16.00 – tijdstip naar keuze   Gezamenlijke afsluiting en (m)cocktails!

Het zijn dagen waarop je denkt: “Ben ik nu aan het werk, of sta ik hier voor mijn lol?”

Maar vergis je niet, net zoals in de klas kan de beleving tot diepgaand leren leiden.

Je kunt DaVinci-dagen maken van je eigen studiedagen, zodat jullie als team kunnen groeien. Daarbinnen kun je als individuele onderwijsprofessional eigen keuzes in het programma maken zodat het aansluit bij jouw talenten en interesses.

De DaVinci-dagen zijn gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes tijdens de lunch zijn voor eigen rekening.

Ik maak graag een DaVinci-belafspraak