DaVinci-dagen in nieuwe vorm

Wil je meer weten over de methode DaVinci? Wil je kennismaken met het DaVinci-team of wil je live onze materialen zien?

Tijdens een DaVinci-dag kom je in contact met andere scholen en kun je live onze materialen zien. Op een bijzondere locatie maken we er een hele beleving van, zodat jij hierdoor geïnspireerd raakt om van jouw thema in de klas ook een beleving te maken. Lees hieronder verder. Om je aan te melden scroll je door naar beneden.

 

Naast het bezoeken van de DaVinci-dagen is het ook mogelijk om kennis te maken met DaVinci door deel te nemen aan een vrijblijvend webinar. Hier lees je er meer over.

Online vip-gesprek; een exclusieve online sessie voor jouw school

We kunnen jou met je werkgroep of team een exclusieve online sessie aanbieden waarbij we via videochat van alles kunnen laten zien en vertellen. Natuurlijk is daar ook ruimte voor vragen. Het maakt niet uit of je al met ons werkt, of nog aan het onderzoeken bent of je met ons wilt werken.

Heb je interesse in een online vip-gesprek? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Je kunt dag en dagdeel kiezen en aangeven waar jullie interesse ligt. Je hoort na aanmelding zo snel mogelijk wanneer jullie zijn ingepland.

Geef je nu op voor een gratis webinar om kennis te maken met DaVinci's onderwijsmethode

DaVinci-dagen live in het land

Schooljaar 2024 -2025

18 september 2024 | Het Grote DaVinci Onderwijsfestijn

Zoals elk jaar vieren we weer Hét Grote Onderwijsfestijn met alle scholen die met DaVinci werken.  Je leest er hier meer over.

 • 4 november 2024 Hengelo
 • 24 februari 2025 Amsterdam
 • 6 mei 2025 Flevoland
 • 25 oktober 2024 Rotterdam
 • 3 maart 2025 Leiden
 • 10 juni 2025 Utrecht
 • 18 oktober 2024 Eindhoven
 • 12 februari 2025 Den Bosch
 • 19 maart 2025 Eindhoven
 • 28 mei 2025 Eindhoven of Roosendaal

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en een paar dagen voor de dag ontvang je alle praktische informatie zoals de routebeschrijving en het programma.

Wil je op een andere datum met ons afspreken? Misschien omdat je vanwege de Corona-maatregelen in een kleine groep wilt blijven? Of omdat je niet kan wachten op een DaVinci-dag... Dat kan op onze locatie in Amsterdam. We maken graag een afspraak met je via info@davinciacademie.nl

Hoe ziet een DaVinci-dag er uit?

DaVinci-dagen zijn een ware belevenis in een sfeer van plezier! Tijdens de dag vertellen we je alles wat je wilt weten over de DaVinci academie. De dag is opgedeeld in een aantal sessies. Welke sessies dit zijn hangt af van jouw behoefte. Kom je voor het eerst kennismaken met DaVinci dan zullen we je informeren over onze methode en met je delen waarom deze methode werkt. Werk je al langer met DaVinci en wil je je kennis vergroten dan kan je kiezen voor een inspiratieworkshop, zoals: Van Verwonderingsvraag naar Themawerk, Maak van je volgende thema een feestje, DaVinci de basis, Het begint bij het kind, DaVinci en het jonge kind (0-7 jaar), DaVinci op kindcentra... We sluiten de dag altijd feestelijk af met cocktail en mocktailshakende obers terwijl je je scheikundige kennis ophaalt.

Elke DaVinci-dag is anders, maar dit hebben ze allemaal in zich:

 • het duurt van 10.00 uur tot 16.15 uur
 • je gaat kennis delen met andere onderwijsprofessionals
 • we krijgen inspiratie van experts van onder andere universiteiten en hogescholen, bedrijfsleven, musea, (internationaal en nationaal) of andere samenwerkingspartners
 • we maken een koppeling vanuit onze thema’s naar natuur en cultuur
 • je krijgt nieuwe kennis en vaardigheden
 • je kunt kennismaken met DaVinci’s nieuwste onderwijsmaterialen

 

Het zijn dagen waarop je denkt: “Ben ik nu aan het werk, of sta ik hier voor mijn lol?”

Maar vergis je niet, net zoals in de klas kan de beleving tot diepgaand leren leiden.

Je kunt DaVinci-dagen maken van je eigen studiedagen, zodat jullie als team kunnen groeien. Daarbinnen kun je als individuele onderwijsprofessional eigen keuzes in het programma maken zodat het aansluit bij jouw talenten en interesses.

De DaVinci-dagen zijn gratis toegankelijk voor leden en toekomstig leden van DaVinci’s onderwijsbeweging.

Tijdens de dag krijg je koffie, thee en water. Drankjes en hapjes tijdens de lunch zijn voor eigen rekening.

Wil je een DaVinci-dag bezoeken?

Aanmelden is noodzakelijk en kan middels onderstaand formulier.