Zo werkt DaVinci bij jou op school

Al meer dan 30.000 kinderen op 370 scholen werken met DaVinci.

DaVinci begint bij kinderen. Leerkrachten leren met DaVinci hoe kinderen vanuit nieuwsgierigheid en verwondering richting kunnen geven aan hun eigen ontwikkeling en zo tot bloei te komen. De methode DaVinci werkt op basis van gelijkwaardigheid en vanuit de grondgedachte dat alles te maken heeft met al het andere.

We werken bij DaVinci met 30 thema’s en een doorlopende leerlijn voor groep 1 tot en met 8. Wie ben ik? Hoe ziet de wereld eruit? En met wie ben ik hier? Met de doorlopende leerlijn leren kinderen snel verbanden te zien: alles heeft te maken met al het andere!

Om je een idee te geven van onze visie, methodiek en materialen hebben we een aantal interessante video’s opgenomen. Om de video’s te bekijken vragen wij eenmalig om jouw gegevens. Klik op een van onderstaande onderwerpen om in te loggen. Wij houden de gegevens privé en gebruiken deze niet voor andere doeleinden.

De DaVinci methode in één oogopslag

DaVinci voor christelijke scholen

Godsdienst. Aardrijkskunde. Geschiedenis. Biologie. Wetenschap & technologie. Maatschappijleer. Natuurkunde. Scheikunde. Levensbeschouwing. Filosofie. 21st Century Skills. Computational Thinking. Burgerschapsvorming. Persoonsontwikkeling.
Is het mogelijk om ál deze vakken vanuit een christelijke levensvisie te behandelen? Ja zeker, dat kan!

DaVinci buiten schooltijd

DaVinci dat ben jij

Contact DaVinci academie

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen tref je hier.
Of wil je weten hoe we de methodiek helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen? Neem dan contact met ons op, of bezoek een gratis DaVinci-dag. Het ideale onderwijs ontwikkel je samen!