Als alles kan en alles mag, hoe ziet dan jullie mooiste onderwijs eruit? Dat gaan we samen neerzetten! Vanuit onze uitgeverij kies je de materialen die bij jullie passen en daarmee maken we samen een rijke leeromgeving. Vanuit de DaVinci Academie maken we een implementatieplan voor jullie team op maat. Daarin zit in ieder geval:

  • Pakjesdag: met Pakjesdag gaan we samen de pakjes uitpakken die jullie hebben besteld. We nemen jullie mee in je eerste thema en aan het eind ben je startklaar om je allermooiste onderwijs te geven.
  • Vip-gesprekken: we houden online VIP-gesprekken met de projectgroep zodat die het team kunnen begeleiden bij het werken met DaVinci en leerkrachten kunnen adviseren over welk aanbod op de Academie voor hen relevant is.
  • DaVinci-dagen: hier kun je met je team of een deel van het team aan deelnemen, inspiratiesessies volgen en in contact komen met andere onderwijsprofessionals om elkaar te inspireren en je te professionaliseren. Klik hier voor een overzicht van de komende DaVinci-dagen.

Indien gewenst kunnen we (een deel van) het team trainingen op maat geven bij jullie op school.